Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Resorts op Bonaire

Resorts op Bonaire | Appartementen op Bonaire | Vakantievilla’s op Bonaire

Het is natuurlijk een persoonlijke keuze waar u tijdens uw vakantie wilt verblijven, niet iedereen heeft immers evenveel behoefte aan luxe en dat is maar goed ook. Zo zal niet iedereen voor de resorts op Bonaire kiezen terwijl anderen juist weer heerlijk verwend willen worden op dit mooie tropische stukje Nederland.

Hotel Captain Don’s Habitat
Hét duikresort op Bonaire, gebouwd duikpionier Captain Don, bestaat uit zowel hotelkamers als bungalows. Het gezellige laagbouwcomplex is bij duikers in de gehele wereld bekend en ligt direct aan zee. De faciliteiten voor duiken en snorkelen behoren tot de beste van Bonaire.

Eden Beach Resort
Eden Beach is een kleinschalig gelegen Resort aan een wit zandstrand. Het resort ligt op ca. 2 km afstand van de hoofdstad Kralendijk.

 

Buddy Dive Resort
Buddy Dive Resort is een middenklasse duikershotel bij uitstek, met een groot aanbod aan ruime accommodaties, variërend van hotelkamers tot appartementen.

 

Omdat het vieren van vakantie niet door iedereen op dezelfde wijze wordt ingevuld is er ook op Bonaire een ruime keuze uit verschillende soorten accommodatie. Het verblijf op Bonaire kan dan ook in appartementen gebeuren maar ook kunt u op Bonaire resorts boeken. Dit is een persoonlijke voorkeur die uiteraard ook bepaalde consequenties zal hebben voor uw vakantie budget. Dit komt natuurlijk omdat resorts vaak geheel verzorgde vakanties aanbieden waarbij het u aan niet zal ontbreken. Deze geheel verzorgde vakanties zullen bovendien aangeboden worden door luxe resorts en voor deze all in resorts Bonaire bezoeken zal dan ook te zien zijn aan het prijskaartje. Het is dan ook maar net waar u naar op zoek bent en vooral, wat u er voor over hebt om heerlijk verwend te worden. Voor veel mensen zijn resorts op Bonaire echter wel een goede manier om er even helemaal tussenuit te zijn en nergens meer aan te hoeven denken. Lekker luieren en verwend worden en niet actief hoeven zijn is blikbaar voor veel mensen een ideaalbeeld van een heerlijke vakantie. De toenemende populariteit van de all in vakanties is natuurlijk de reis branche ook niet ontgaan en voor vakantie resorts Bonaire bezoeken biedt u vandaag de dag heel veel keuze.

Omdat Bonaire bekend staat als een duikers paradijs zullen veel resorts natuurlijk ook deze faciliteiten aanbieden. Daarbij worden de resorts geholpen door het feit dat zijn vaak aan zee liggen en u daarom vanuit het resort al het water in kunt. Er zijn zelfs enkele resorts op Bonaire die een PAVI duikcertificaat hebben waardoor u als sportduiker zonder instructies kunt beginnen met duiken als u ook een certificaat hebt. Dit zal natuurlijk het een en ander aan tijd schelen omdat veel resorts serieus werk maken van het geven van voldoende instructies. Toch zal op Bonaire vakantie resorts bezoeken niet alleen maar om het duiken draaien, er is nog zoveel meer te zien op dit mooie tropische eiland en ook daar kunnen de resorts u mee helpen. Veel resorts zullen dagtochten organiseren naar de bezienswaardigheden waar u zonder bijbetaling of soms voor een kleine vergoeding als gast aan mee kunt doen. Dat op Bonaire resorts de gasten in de watten willen leggen is ook goed te zien aan de accommodatie die u geboden wordt. Uw verblijf zal van alle luxe voorzien zijn en de meeste resorts zullen diensten al een spa of massage aanbieden. De resorts op Bonaire hebben heel goed gekeken naar wat er op het gebied van luxe door de meeste mensen verwacht wordt en zullen u dit dan ook vlot aanbieden. Voor all in resorts Bonaire bezoeken zal betekenen dat u niet hoeft te doen maar alles kunt doen als u dat wilt.

Omdat Bonaire natuurlijk een redelijk klein eiland is zal ook de schaal van het toerisme iets kleiner zijn dan dat u wellicht gewend bent van andere populaire vakantie oorden. De resorts op Bonaire zijn dan ook in het groot en vooral ook in het klein te vinden waarbij het duidelijk mag zijn dat u meer persoonlijke aandacht van het personeel zult krijgen in een kleiner resort. Een goed voorbeeld van een kleiner resort is Bellafonte resort dat klein en vriendelijk is en waar de staf u persoonlijk te woord staat en in de watten legt. Voor kleinen vakantie resorts Bonaire bezoeken kan u ook naar het Eden Beach resort leiden dat ook klein van opzet maar daardoor wel zo persoonlijk en rustig is. Aan de andere kant van het spectrum zult u bijvoorbeeld Hotel Captain Don’s Habitat vinden dat een stuk groter is van opzet en bij duikers van over de hele wereld bekend is. Zoals de meeste Bonaire vakantie resorts heeft dit te maken met de ligging aan het water waardoor het duiken wel erg eenvoudig gemaakt wordt. U kunt vanaf het hotel het water al in of na een klein boot tochtje met de boor van het hotel de prachtige koraal riffen bekijken. De resorts op Bonaire zullen u hierbij met alles van dienst zijn en zelf eigen materiaal hebben die gehuurd kan worden en soms zelfs inbegrepen is. Voor all in resorts Bonaire bezoeken wordt niet voor niets een zorgeloze vakantie genoemd in de brochure bij het reis bureau.

Hotel Divi Flamingo Beach
Divi Flamingo is één van de populairste hotels van Bonaire. In de omgeving van het resort zijn maar liefst 50 verschillende Duiklocaties.

 

Hamlet Oasis Resort
Het Hamlet Oasis Resort ligt in een rustige omgeving, op ca. 3 km van het centrum van Kralendijk en op ca. 6 km van de luchthaven.

 

Hotel Plaza Resort
Het Plaza Resort Bonaire is een ruim opgezet hotel in een tropische tuin, gelegen op een landtong.

 
 

Hotel Sorobon
Sorobon Beach Resort heeft een unieke ligging in een beschermd natuurgebied, pal aan het beroemde windsurfparadijs van Lac Bay aan het mooiste privéstrand van Bonaire.
 
Bellafonte Resort
Een klein en vriendelijk resort direct gelegen aan de oceaan! Dit mooie resort heeft luxe studio’s, 1 of 2 slaapkamer “appartementen” formaat suites en spectaculaire penthouses in de aanbieding.