Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Trouwen op Bonaire

Praktische informatie over Bonaire | Reisverslagen | Trouwen op Bonaire | Incentives & Zakelijk op Bonaire | Tips voor Vakantie Bonaire

Er is waarschijnlijk geen romantischer idee voor te stellen als elkaar de eeuwige trouw beloven op een tropisch wit en zonovergoten strand. Het trouwen op Bonaire is dan ook voor veel mensen een droom die waarheid wordt. Toch zult u wel op tijd moeten beginnen om dit te plannen want hoe romantisch het ook is, er komt wel het een en ander bij kijken.

Het klinkt natuurlijk enorm romantisch om trouwringen uit te wisselen op een Caribische locatie. Toch is voor trouwen Bonaire uitzoeken niet iets dat u enorm spontaan kunt gaan doen want er zijn nogal wat formaliteiten die aan een plechtigheid vooraf gaan. Bonaire mag dan wel de status hebben van bijzondere gemeente in Nederland, dat wil niet zeggen dat alles zomaar geregeld is. Net als in Nederland zult u ook op Bonaire aan een aantal formaliteiten moeten voldoen voordat u voor de wet kunt trouwen. In Nederland zult u minimaal twee weken voor het trouwen in ondertrouw moeten gaan terwijl de formaliteiten voor het trouwen op Bonaire meestal zes en minimaal twee maanden in beslag nemen. Dit komt omdat de formaliteiten op Bonaire nu eenmaal zo geregeld zijn dat men eerst alle papieren moet ontvangen en controleren voordat men een trouwdatum vast kan stellen. Voor een huwelijksreis Bonaire aandoen zal deze problemen natuurlijk niet opleveren maar dat is natuurlijk toch een stuk minder romantisch. Als u en uw toekomstige partner echter voor het trouwen en huwelijksreis Bonaire aan willen doen zult u rekening moeten houden met een lange voorbereiding voor de mooiste dag van uw leven.

Het is zeker niet aan te raden om dit allemaal zelf te gaan regelen, het contact met de officiële instanties op Bonaire verloopt helaas niet altijd even soepel en zal, zeker als u niet exact weet welke documenten u nodig hebt, langer duren dan gewenst. Voor het trouwen op Bonaire wordt dan ook aangeraden om een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen. Op deze pagina zult u een paar voorbeelden vinden van bedrijven die precies weten waaraan voldaan moet worden en die u kunnen helpen om van het trouwen en huwelijksreis op Bonaire een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Of dit ook een reden is voor veel mensen om niet het ja woord te geven op Bonaire maar om daar de huwelijksreis door te brengen is ons niet duidelijk. Wat wel duidelijk mag zijn is dat op Bonaire huwelijksreis plannen u een keur aan mogelijkheden aan zal bieden waar alle pasgetrouwden alleen maar over kunnen dromen. De hotels en resorts op Bonaire zullen u de bruidssuite bieden waar u naar op zoek bent en uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Het genieten van alle mogelijkheden die de hotels en resorts u kunnen bieden voor uw huwelijksreis is daardoor bijna net zo goed als het trouwen op Bonaire zelf. Als u echter alleen voor het echte werk wilt gaan en daadwerkelijk het ja woord wilt geven op een zonovergoten wit strand omringd door uw beste vrienden of uw familie dan zult u op tijd moeten gaan plannen want voor het op korte termijn trouwen Bonaire aandoen behoord niet tot de mogelijkheden.

Het plannen van de sluiting van het huwelijk op Bonaire vergt dus een lange voorbereiding. In tegenstelling tot het trouwen op Bonaire zal het plannen van een huwelijksreis veel minder tijd in beslag nemen. Niet dat een huwelijksreis altijd een standaard reis is waarbij alles wat u hartje begeerd is inbegrepen en die u te allen tijde kunt boeken. Op Bonaire huwelijksreis plannen zal betekenen dat alles naar behoefte is in te vullen en dat u precies datgene kunt inplannen wat u graag wilt hebben. Vaak zullen veel wensen terplekke ingevuld kunnen worden maar anderen vergen enige voorbereiding of moeten ruim van te voren besproken worden. Vrijwel alle hotels en resorts zullen u een bruidssuite aan kunnen bieden maar aangezien voor een huwelijksreis Bonaire een veel gekozen optie is zal het tijdig boeken van uw verblijfplaats belangrijk zijn. Als u dan toch voor het trouwen op Bonaire kiest dan zijn niet alleen de formaliteiten van belang maar ook de trouwlocatie waar u uw geliefde eeuwige trouw belooft. Een wonderschoon eiland als Bonaire zal u natuurlijk de meest schilderachtige locaties bieden die van het knusse gemeentehuis in Kralendijk tot de meest tropische standen variëren. Ook het trouwen op een boor is een gewilde optie en zelfs het trouwen onder water is mogelijk. Eigenlijk is er voor het trouwen en huwelijksreis op Bonaire niets te gek en zullen de grenzen alleen door uw eigen grenzen en uw budget aangegeven worden.

InterWeddings
InterWeddings is de specialist in het organiseren van trouwreizen naar het buitenland. Met veel enthousiasme zetten de specialisten van InterWeddings al geruime tijd hun ervaring, professionaliteit en creativiteit in, om mensen de mooiste tijd van hun leven te bezorgen.