Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Speciaal

Praktische informatie over Bonaire | Reisverslagen | Trouwen op Bonaire | Incentives & Zakelijk op Bonaire | Tips voor Vakantie Bonaire

Het is voordat u op vakantie vertrekt naar dit tropische stukje Nederland natuurlijk geen gek idee dat u zich een beetje in dit eiland verdiept. Door vooraf heet een en ander te weten te komen kunt u wellicht al bepalen wat u wel of niet wilt zien. Ook kunt u dan bekijken voor welke speciale vakanties u dit bijzondere eiland in de Caribische zee kunt bezoeken.

Het is natuurlijk heel goed mogelijk om voor een heerlijke luie of juist een actieve vakantie Bonaire te bezoeken. U kunt er echter ook voor kiezen om voor een speciaal vakantie Bonaire aan te doen als u op zoek bent naar iets anders. De praktische informatie over Bonaire die u hier kunt vinden zal u op weg kunnen helpen om die vakantie samen te stellen die u heel lang bij zal blijven. U zult hier de nodige reisverslagen vinden die u kunnen helpen om speciale vakanties te organiseren die u niet in de brochure van het reisbureau aan zult treffen. Dit kan betekenen dat u een heel speciaal pakket samen gaat stellen of dat u een standaard vakantie uit breid met de nodige extra’s om en er heel speciale reis van te maken. De reden waarom u dit wilt doen kan natuurlijk van alles zijn, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor trouwen op Bonaire, u zult dan niet alleen een prachtige huwelijksreis hebben maar ook een bijzonder unieke trouwlocatie. Dit zal dan een manier van trouwen zijn waaraan u uw leven lang warme herinneringen zult hebben. Dat ook voor incentives Bonaire een hele goede plaats is weten al heel veel mensen en dit kan ook voor u een hele goede optie zijn.

De mogelijkheden die Bonaire biedt zijn zeer uitgebreid, het toerisme op Bonaire is zeer goed ontwikkeld en dit is te danken aan het feit dat Bonaire al jarenlang hoog op het verlanglijstje staat van veel duikers. De speciale vakanties die voor duikers aangeboden worden hebben in het kielzog een hele grote stroom aan andere toeristen meegenomen waardoor het nu een van de populairste tropische vakantie oorden is. Het genieten van de zee en van de zon en natuurlijk het buitengewoon rijke tropische natuurschoon zorgen er voor dat voor een vakantie of een huwelijksreis Bonaire een hele populaire optie is. Natuurlijk hoeft u niet altijd voor het duiken Bonaire te bezoeken, er zijn talloze andere activiteiten en excursies om van te genieten maar het duiken is wel erg speciaal door de unieke ligging van Bonaire. Door al deze mogelijkheden is bijvoorbeeld om te trouwen Bonaire een hele mooie locatie maar ook een locatie die vrijwel alles mogelijk maakt. De status van Bonaire als bijzondere gemeente van Nederland zorgt er voor dat u alles vanuit Nederland kunt regelen al is het wel verstandig om ruim van te voren met een gespecialiseerde tour operator in contact te treden. Dat daarbij voor uw huwelijksreis Bonaire aandoen direct kan beginnen is natuurlijk mooi meegenomen. Wat betreft mooie trouwlocaties hoeft u op Bonaire niet verlegen te zitten en het trouwen op de hagelwitte stranden die u bij deze speciale vakanties tegen komt is natuurlijk een droom die werkelijkheid wordt.

Naast een speciale van trouwen die u anders alleen in de film ziet, zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden om voor een speciaal vakantie Bonaire aan te doen. Er zullen veel mensen zijn die dit vanuit zakelijke overwegingen doen, als u bijvoorbeeld een bedrijf hebt waarbij u niet aan een bepaalde locatie gebonden bent dan kunt u maar beter zorgen dat de locatie waar u zit ook zo mooi is als Bonaire. U kunt dat uw cliënten of wellicht uw medewerkers speciale vakanties aanbieden om zaken op uw kantoor in Bonaire te bespreken. Dit is natuurlijk afgezien van het feit dat u Bonaire natuurlijk ook voor het doen van zaken kunt bezoeken. De toeristen industrie op Bonaire is een grote industrie waar best het nodige aan zaken gedaan kunnen worden. Voor deze incentives Bonaire bezoeken zal wel het een en ander aan voorbereiding vergen maar als u er over denkt zult u dat waarschijnlijk allang gedaan hebben. Deze bezoeken kunnen natuurlijk bedoeld zijn om nieuwe contacten op te doen maar ook om bestaande contacten te onderhouden en dat is soms nog veel belangrijker. In ieder geval is voor speciale vakanties er geen betere locatie te bedenken dan Bonaire, of het nu gaat om het trouwen of dat u voor incentives en zakelijk op Bonaire wilt verblijven. Bonaire is een tropische verassing in iedere zin van het woord en zal u alle mogelijkheden voor zaken doen of trouwen op Bonaire bieden waar u naar op zoek bent.

Wanneer u van plan bent om op vakantie te gaan naar Bonaire kunt u zich voor vertrek al prima verdiepen in dit tropische eiland! Er zijn vele boeken en persoonlijke reisverslagen te vinden over het eiland zodat u zich al een beetje kunt inleven in de vakantie die u te wachten staat! Hieronder zijn verschillende verwijzingen te vinden met relevante informatie over het eiland. Zoals diverse persoonlijke reisverhalen of weblogs van mensen die het eiland een warm hart toe dragen!

Visit Bonaire
Visit Bonaire is een website met korte filmpjes over het eiland! De korte filmpjes op deze site geven u een impressie van de onderwaterwereld, maar ook van de wereld boven water. Erg mooie en nuttige informatie.

Trouwen op Bonaire
Al eens aan trouwen op Bonaire gedacht? Veel mensen gingen u voor. Waarom? Op Bonaire is alles aanwezig om uw huwelijksdag tot een onvergetelijk feest te maken! Het Heerlijke klimaat op dit vriendelijke eiland van de Nederlandse Antillen helpen daar aan mee!

Antilliaans Dagblad
Het Antilliaans Weekblad, de enige krant over de Antillen in Nederland, biedt wekelijks een compleet overzicht van het nieuws uit de Antillen,interviews, reportages, achtergronden, columns en nieuws over de Antilliaanse gemeenschap in Nederland.

Ferry van Dorst
Ferry is met zijn duikersfamilie in 2001 op Bonaire geweest. Als duikersfamilie vonden ze het niet vreemd wanneer een eiland zichzelf “Divers Paradise” noemt, maar ze wilden het wel graag met eigen ogen zien. Hun ervaringen van een verblijf van ruim 4 weken zijn terug te vinden op hun site.

Flamingo Airport Bonaire
Doorstep to paradise, zo wordt het vliegveld ook wel genoemd! De site van het vliegveld van Bonaire biedt veel relevante informatie over de luchthaven en is speciaal ontworpen voor de bezoekers en gebruikers van de luchthaven. Een erg interessante site.