Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Appartementen op Bonaire

Resorts op Bonaire | Appartementen op Bonaire | Vakantievilla’s op Bonaire

De ideale vakantie zal er voor iedereen anders uit zien en ook de ideale tropische vakantie zal alleen de zon voor iedereen gemeen hebben. Veel mensen kiezen voor appartementen op Bonaire terwijl anderen juist weer liever verwend worden in een luxe resort. Als u ook voor een appartement kiest dan zult u op dit tropische stukje Nederland voldoende keuze hebben.

Appartement Caribbean Club
Caribbean Club ligt in een heuvelachtige omgeving op korte afstand van de zee. Midden in de tropische tuin liggen de eenvoudige appartementen/cottages en iets hoger gelegen vindt u de ruimere luxueuzere appartementen die een geweldig uitzicht bieden over zee.

Buddy Dive Appartementen
Een comfortabel en gemoedelijk complex met geschakelde kamers en appartementen. Ideaal voor duikliefhebbers. Er is een professionele duikschool op het complex aanwezig (78 appartementen).

Hamlet Oasis Appartementen
De Hamlet Oasis appartementen liggen in een rustige omgeving, op ca. 3 km van het centrum van Kralendijk en op ca. 6 km van de luchthaven. De zee ligt op loopafstand van de appartementen.

Belmar Oceanfront Appartementen
Belmar is een kleinschalig appartementencomplex van uitstekende kwaliteit met een schitterend uitzicht op zee en het eiland ‘Klein Bonaire’. Vanaf de steiger heeft u gemakkelijk toegang tot de Caribische zee. Op het Lac Bay kunt u windsurfen en prachtige duiklocaties vindt u vlakbij.

Op Bonaire appartementen huren zal een keuze opleveren die u wellicht niet verwacht van een eiland van deze grootte. Net als de resorts op Bonaire zijn er heel veel appartementen die verhuurd worden aan vakantiegangers. Dit komt omdat er een heleboel mensen zijn die een vakantie huis op dit tropische eiland hebben waar ze natuurlijk niet het hele jaar door verblijven, als dat wel zo zou zijn dan is het immers geen vakantie huis meer. Gedurende de tijd van het jaar dat de eigenaren niet zelf op Bonaire verblijven, zullen de appartementen op Bonaire verhuurd worden aan toeristen. Voor de eigenaren is dit een uitstekende manier om een deel van hun investering terug te krijgen en in ieder geval de kosten voor het onderhoud terug te verdienen. Als u voor appartementen huren Bonaire bezoekt wil dat niet automatisch zeggen dat u in het huis van een Nederlandse eigenaar komt te zitten. Er zijn ook veel Amerikanen die op Bonaire een vakantie appartement hebben die verhuurd wordt als ze er zelf niet zijn. Nu is het zeker niet zo dat op Bonaire appartementen alleen maar in het bezit zijn van mensen die zich een vakantie huis kunnen veroorloven. Er zijn ook talloze bedrijven die investeren in dit soort projecten en waar mensen hun geld in kunnen beleggen.

Deze appartementen zullen dan een grote gelijkenis vertonen en zullen door een makelaar of ander verhuurbedrijf verhuurd worden. Omdat de verhuurder de beschikking heeft over meerdere van dezelfde appartementen zal er vaak door tour operators een optie op genomen worden voor een geschikte prijs opdat u ook voor goedkope appartementen Bonaire uit kunt zoeken als bestemming. Het voordeel dat de tour operator hierbij weet te behalen zal voor een groot deel aan u worden doorberekend zodat appartementen op Bonaire voor ieder budget een oplossing kunnen bieden. Dit is natuurlijk ook vaan de reden om voor een appartement te kiezen, als het budget ontoereikend is voor een hotel of een resort kan een appartement een goed alternatief zijn om toch te kunnen genieten van een tropische vakantie. Dat u in Bonaire appartementen uit zoekt zal ook kunnen betekenen dat u in een appartement terecht komt dat eigendom is van een lokale eigenaar. Veel hotels zullen bijvoorbeeld een deel van de gemaakte winst investeren in appartementen om daar later wederom vruchten van te plukken. De appartementen op Bonaire zullen in ieder geval voor een betaalbare vorm van accommodatie zorgen waar wel degelijk behoefte aan bestaat. Op Bonaire appartementen huren zal natuurlijk wel betekenen dat u voor een groot deel op uzelf bent aangewezen. U zult in een appartement kunnen overnachten maar maaltijden zijn er meestal niet inbegrepen.

Ook hier is natuurlijk handig op in gesprongen door de vriendelijke bevolking van Bonaire. U zult veel hele gezellige en erg goede restaurantjes vinden die hele lekkere en goed maaltijden aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kunt u er bij het voor appartementen huren Bonaire bezoeken natuurlijk ook altijd voor kiezen om uw eigen boodschappen te doen en in uw eigen behoefte te voorzien. Ook dit zal vriendelijk zijn voor uw budget en nog een reden om juist voor appartementen te kiezen als accommodatie in dit tropische paradijs. Veel mensen die voor goedkope appartementen Bonaire kiezen zullen dit vaak doen omdat ze minder eisen stellen aan hun accommodatie. Als u van plan bent om er de hele dag op uit te trekken dan zult u er weinig aan hebben als u vele meer betaald voor veel extra’s die een hotel of resort zal bieden waar u toch geen gebruik van maakt. De appartementen op Bonaire zijn dan ook bij uitstek geschikt al u de hele dag in de natuur of in het water door wilt brengen maar na die tijd toch uw eigen plekje wilt hebben om te genieten van de avond. U kunt dan in uw eigen behoefte voorzien door in Bonaire appartementen te huren en uw eigen potje te koken of juist uit eten te gaan. U kunt uw eigen drankje in huis halen of juist er op uit trekken om te gaan stappen om daarna de goedkope appartementen die Bonaire heeft te bieden weer op te zoeken.

Zonnige Bonaire
De vakantiebungalows van Zonnig Bonaire zijn twee gezellig ingerichte tropische vakantiewoningen in een vriendelijk bungalowparkje.