Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Verblijf op Bonaire

Resorts op Bonaire | Appartementen op Bonaire | Vakantievilla’s op Bonaire

Als u een verblijf op Bonaire zoekt wilt u natuurlijk ergens zitten waar u heerlijk in de watten gelegd wordt. Wellicht is het juist meer in uw lijn der verwachtingen dat u veel zelfstandiger bent in het bepalen wat u wel of niet kunt doen en vooral wanneer. Omdat iedereen andere wensen en verlangens heeft is er heel veel keuze om uw vakantie zo in te vullen dat het bij u past.

Bonaire heeft heel veel keuze uit verschillende soorten van het verblijf voor uw vakantie. Dit komt voornamelijk omdat in de geschiedenis Bonaire een lange historie als vakantie oord heeft opgebouwd. Daarom zijn er op Bonaire hotels en andere vormen van accommodatie te vinden die een veelheid aan verschillende manieren van verblijf aanbieden. Hierdoor kunt u altijd een verblijf vinden die bij uw wensen en verlangens past en waar u zich thuis kunt voelen. Het is belangrijk dat een verblijf op Bonaire aan sluit bij uw wensen en verlangens omdat het natuurlijk de bedoeling is dat u een accommodatie vindt die bij u past. De toeristen industrie op Bonaire heeft zich uitstekend aangepast bij de verschillende en bovendien veranderende wensen van de vakantiegangers. Waar het jaren geleden belangrijk gevonden werd dat de bezoekers veel zelf konden bepalen en hun vakantie in konden vullen al naar gelang hun wensen, is nu vooral voor een resort Bonaire bezoeken populair. Mensen willen niet alleen op vakantie om zoveel mogelijk te zien, maar willen ook gewoon relaxen en verwend worden. Vandaar dat op het gebied van verschillende soorten hotels Bonaire een bestemming is die u alles zal bieden.

De laatste jaren zijn vakanties waar alle inbegrepen is erg in trek, mensen die deze vakanties boeken willen niet zelf na hoeven te denken wat men gaat koken of waar men gaat eten. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn tijdens het verblijf op Bonaire en men is ook bereid om er voor te betalen. Deze trend geldt overigens niet alleen voor Bonaire, ook andere vakantie oorden hebben hier mee te maken en daarom worden deze reizen dan ook veelvuldig aangeboden. Dit betekend dus dat op Bonaire hotels complete vakanties aanbieden waar alles, maar dan ook echt alles, inbegrepen is. Voorbij is de tijd dat u een vakantie op half pension boekte en u zelf wel bepaalde waar u ging lunchen of dineren, de gehele dag is verzorgd met drie maaltijden en tussendoortjes en vaak is de bar de hele dag open. Daarnaast zal met een verblijf in een resort Bonaire ook verkend kunnen worden door middel van georganiseerde trips naar de vele bezienswaardigheden. Of men actief op Bonaire wil zijn zal natuurlijk een geheel eigen keuze zijn en u kunt er dan ook voor kiezen om de dag aan het zwembad door te brengen als u daar meer zin aan hebt. Het verblijf op Bonaire is op deze manier geheel naar eigen smaak in te vullen terwijl toch alles inbegrepen is als u er voor kiest om er gebruik van te maken. Vandaar ook dat op het gebied van hotels Bonaire alles te bieden heeft wat de moderne reiziger verwacht en wellicht zelfs meer.

Aan de andere kant zijn er natuurlijk voldoende mensen die hier niet voor kiezen, zij willen vanuit hun eigen gehuurde villa Bonaire verkennen en kiezen wellicht meer voor een actieve vakantie. Als u immers het liefste de hele dag in het water door brengt met duiken of snorkelen naar de prachtige onderwater natuur of gewoon liever zwemt of aan het parelwitte strand ligt, dan heeft Bonaire u meer te bieden dan u zich voor kunt stellen. Een verblijf op Bonaire is op deze manier volledig in te vullen naar uw wensen waarbij u zichzelf geen beperkingen op hoeft te leggen zolang uw budget het maar toe laat. Het reizen naar Bonaire zal voor deze verschillende manieren van verblijven in ieder geval gemeen hebben dat u uw boeking doet door middel van een reis organisatie die de weg kent. Voor het verblijf in een villa Bonaire op de bonnefooi bezoeken is geen goed plan omdat de meeste villa’s ruim van te voren zijn volgeboekt. Alle beschikbare overnachting plaatsen worden door tour operators bij voorbaat geboekt waarna de aan de man gebracht worden. Ook bij het op Bonaire hotels boeken zal betekenen dat u dit het beste doet door het boeken van een complete reis. Tour operators kunnen hoge kortingen bedingen voor het vliegen naar Bonaire omdat ze veel tickets afnemen en dit geld ook voor de hotels op Bonaire. Hierdoor kunt u het zelf vaak niet goedkoper vinden en zult u in ieder geval minder zelf voor hoeven te doen.

Eden Beach Resort
Eden Beach is een kleinschalig gelegen Resort aan een wit zandstrand. Het resort ligt op ca. 2 km afstand van de hoofdstad Kralendijk.

 

Hotel Plaza Resort
Het mooie resort Van der Valk Plaza Bonaire heeft een unieke ligging, direct aan het prachtige witte strand, met het eigen huisrif voor de deur. Hotel van der Valk Plaza is omgeven door palmen en exotische planten stralen de schitterend ingerichte suites rust, ontspanning en luxe uit.

Bonaire Lagoen Hill
Gelegen tussen de glooiende heuvels vlakbij Lagoen Bay, vindt u Lagoen Hill Bungalows in de rustieke residentiële wijk met een prachtig uitzicht over Bonaire. Een prima uitvalsbasis voor een keur aan uitstapjes, zowel onder als boven water.

Hotel Captain Don Habitat
Hét duikresort op Bonaire, gebouwd duikpionier Captain Don, bestaat uit zowel hotelkamers als bungalows. Het gezellige laagbouwcomplex is bij duikers in de gehele wereld bekend en ligt direct aan zee. De faciliteiten voor duiken en snorkelen behoren tot de beste van Bonaire.

Bellafonte Appartementen
Een klein en vriendelijk resort direct gelegen aan de oceaan! Dit mooie resort heeft luxe studio’s, 1 of 2 slaapkamer “appartementen” formaat suites en spectaculaire penthouses in de aanbieding.

Bonaire Elite
Verblijven bedoelt voor mensen die op hun vakantie op Bonaire op zoek zijn naar luxe accommodaties! Boek een villa die de luxe van uw eigen huis ruim evenaart.