Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Reisverslagen

Praktische informatie over Bonaire | Reisverslagen | Trouwen op Bonaire | Incentives & Zakelijk op Bonaire | Tips voor Vakantie Bonaire

Hoewel natuurlijk voor iedereen de verwachting van een vakantie anders zal zijn en ook de beleving niet altijd hetzelfde is, kunnen reisverslagen van andere mensen u toch een goede indruk geven van wat u kunt verwachten. Op deze pagina kunt u een aantal verslagen vinden van mensen die Bonaire hebben leren kennen en hun verslag met u willen delen.

Over Bonaire reisverslagen vinden kunt u natuurlijk op meerdere manieren doen, u kunt zelf het internet afstruinen om op zoek te gaan naar het verslag dat precies aan uw verwachtingen voldoet. Toch zal dit niet altijd een werkelijk beeld geven van wat u op Bonaire staat te wachten. Het reizen naar Bonaire is immers niet altijd precies wat u er van verwacht en door verslagen te lezen die aan uw beeld voldoen zult u wellicht niet een objectieve indruk krijgen. Door middel van reisverslagen Bonaire leren kennen is vooral ook een kwestie van het lezen van verslagen die een andere kijk opleveren. Juist door het vergelijken van verschillende meningen en andere inzichten kunt u een veel beter beeld krijgen van wat u van dit tropische stukje Nederland mag verwachten en vooral, wat u niet moet verwachten. De reisverslagen die u hier zult vinden zijn geschreven door mensen die wij op weg hebben geholpen om hun droomreis naar dit tropische paradijs te vinden en door mensen die ons hun verslag hebben toevertrouwd. Natuurlijk willen wij deze mensen graag helpen om hun ervaringen met anderen te delen maar dat in hun ervaringen Bonaire al dan niet een ideaal vakantie land is, blijft geheel voor hun rekening omdat deze mensen hun eigen persoonlijke ervaringen opschrijven.

Natuurlijk is door middel van de ervaringen van andere mensen Bonaire alvast leren kennen voordat u een reis boekt of voordat u op uw tropische vakantie vertrekt een goede manier om goed voorbereid op vakantie te gaan. Door over Bonaire reisverslagen online op te zoeken kunt u een goede indruk krijgen over wat u op en van het eiland mag verwachten. Soms is dit beter dat alleen het voetstoots aannemen wat er in de brochure van het reisbureau staat geschreven want, laten we eerlijk zijn, deze brochures zijn voornamelijk bedoeld om u over te halen een vakantie te boeken en de reisverslagen die u aan zult treffen zij ook met dit doel voor ogen geselecteerd. Het echte verblijf op Bonaire zoals u dat mee zult gaan maken als u eenmaal een reis geboekt hebt kan dan helaas wel eens anders uitvallen als dat het in de brochure vermeldt stond. Vandaar dat in deze reisverslagen Bonaire door een geheel neutrale bril beschreven wordt vanuit de persoonlijke beleving van deze vakantiegangers. Aan de hand van hun belevingen kunt u zich dan een eigen mening vormen en als u wilt, op basis daarvan besluiten of u wel of niet naar Bonaire wilt gaan. Let bij deze reisverslagen ook op de praktische informatie over Bonaire die veel mensen belangrijk vinden op te schrijven. Soms kan op basis van deze persoonlijke ervaringen Bonaire veel beter omschreven worden dan in welke brochure ook gedaan kan worden.

De ervaringen van andere mensen zijn immers vaak veel praktischer ingesteld dan van de mensen die de brochures schrijven. Deze mensen willen bijvoorbeeld ergens naar toe en beschrijven hoe zij daar geraken terwijl een brochure u vooral zal vertellen wat u ergens kunt zien en niet altijd hoe u er komt. De reisverslagen die u hier zult vinden zullen op veel praktische vragen antwoord geven omdat de schrijvers zich voor dezelfde vragen gesteld vonden als waar u voor gesteld zal worden. Door over Bonaire reisverslagen online door te nemen kunt u dus een goede indruk krijgen van wat dit mooie tropische eiland voor u in petto zal hebben. Natuurlijk zullen veel van deze verslagen over duiken gaan omdat Bonaire nu eenmaal het ‘Divers Paradise’ is. Toch zult u ook voldoende informatie kunnen vinden over alle andere zaken die u op Bonaire mag verwachten. Dit komt natuurlijk omdat niet iedereen van duiken houdt en daarom worden er over Bonaire reisverslagen geschreven die over het eiland zelf gaan en wat daar te beleven valt. Hoe meer van deze verslagen u door neemt hoe meer meningen van andere mensen u mee zult krijgen. Het is wellicht niet het eenvoudigst om uit heel veel reisverslagen een duidelijk beeld te krijgen van wat u precies te wachten staat maar dat geeft niet zo heel erg veel. U zult voor uw eigen gekoesterde ervaringen Bonaire toch zelf moeten bezoeken en niet uit gaan van wat anderen er van vinden.

Hieronder zijn een aantal reisverhalen te vinden van bezoekers van Bonaire.nl die zij graag met ons willen delen. In de toekomst zullen er steeds meer op komen staan. Door je reisverhaal over Bonaire bij ons aan te bieden help je toekomstige bezoekers van Bonaire enorm. Dus stuur ons je reisverhaal toe, en wij zorgen ervoor dat deze op Bonaire.nl gepubliceerd wordt!

Anja en Bert Reisverslag
Anja en Bert zijn verknocht aan Bonaire, met name aan Sorobon. Ze komen regelmatig op het eiland en houden een dagboek bij in beeld en tekst, zodat de thuisblijvers kunnen meegenieten. Je leest het op hun website.

Ferry van Dorst
Ferry is met zijn duikersfamilie in 2001 op Bonaire geweest. Als duikersfamilie vonden ze het niet vreemd wanneer een eiland zichzelf “Divers Paradise” noemt, maar ze wilden het wel graag met eigen ogen zien. Hun ervaringen van een verblijf van ruim 4 weken zijn terug te vinden op hun site!