Bonaire

Alles over de ultieme droomvakantie op Bonaire
WTC Last Minutes zonvakanties

Vliegen naar Bonaire

Reisspecialisten | Vliegen naar Bonaire | Aanbiedingen Bonaire | Autoverhuur Bonaire

Om naar het tropische paradijs in de Caraïben te komen zult u gebruik moeten maken van het vliegtuig. Dit komt natuurlijk omdat het ver weg is en vliegen naar Bonaire zal u ongeveer negen uur duren met een rechtstreekse vlucht. Een boot is dus geen optie als u geen weken vakantie hebt om op zee door te brengen.

Vliegen naar Bonaire met Arkefly
Vanaf Amsterdam Schiphol 2 maal daags comfortabele retourvluchten naar Bonaire. U kunt kiezen uit een vroege of late vlucht!

 

Vliegen naar Bonaire met KLM
Vanaf Amsterdam Schiphol 2 maal daags comfortabele retourvluchten naar Bonaire. U kunt kiezen uit een vroege of late vlucht!

Naar Bonaire vliegen zal dus negen uur in beslag nemen met een rechtstreekse vlucht. Vanuit Nederland hebt u niet zo heel veel mogelijkheden om een rechtstreekse vlucht te boeken. Dit komt natuurlijk omdat Bonaire een relatief klein eiland is waar geen hele grote hordes toeristen naar toe zullen gaan. Vertrek vanuit Nederland betekend dat u vervoer nodig heeft richting Schiphol. Met eigen vervoer naar de luchthaven is nog steeds een populair transportmiddel onder de Nederlandse vakantiegangers. Door vooraf een parkeerplaats te reserveren bij de officiële parkeerplaats van Schiphol smart parking kunt u veel geld besparen. Naast deze besparing heeft u ook nog eens gegarandeerd een veilige parkeerplek voor uw auto tijdens een onvergetelijke vakantie op Bonaire. Op de website parkeerprijzen.nl kunt u deze en ander parkeerplaatsen met elkaar vergelijken.
Vluchten uit andere landen zullen dan ook eerst naar een andere bestemming of naar andere bestemmingen gaan, waarna u door kunt vliegen naar Bonaire. Natuurlijk zijn de vluchten vanuit Nederland niet de enige vluchten die op het Flamingo Airport van Bonaire landen. Ook uit de andere omringende landen zullen vluchten landen zullen frequent gebruik maken van het vliegveld en een deel van deze vluchten zullen mensen van andere vliegvelden naar Bonaire brengen. Vanuit Nederland zult u echter hoofdzakelijk met twee vlieg maatschappijen kunnen vliegen. Wie vliegt er naar Bonaire vanuit Nederland valt dan ook te beantwoorden met de KLM en ArkeFly. Het verschil tussen deze twee vlieg maatschappijen is dat de KLM dagelijkse vluchten uit voert en ArkeFly dit het hele jaar door twee maal per week doet. Als u graag met goedkope vliegtickets Bonaire bezoekt dan zullen beide maatschappijen daar de nodige aanbiedingen voor hebben of deze in de totaal pakketten verwerken.

Er is echter ook nog een andere mogelijkheid om voor Bonaire vliegtickets aan te schaffen. Dit zal dan niet rechtstreeks bij de vlieg maatschappijen gebeuren maar online bij bijvoorbeeld het World Ticket Centre. Deze online boekingssite heeft zich gespecialiseerd in het vinden van de goedkoopste tickets naar vrijwel alle bestemmingen ter wereld. Doorvoor is men contracten aangegaan met vrijwel alle vlieg maatschappijen om de goedkoopste vluchten aan te kunnen bieden. Dit kan absoluut een uitkomst zijn als uw accommodatie al geregeld is en als u dus alleen wilt vliegen naar Bonaire zonder dat u daar een accommodatie bij wilt boeken. U bent dan immers niet op zoek naar een compleet vakantie pakket of zelfs een All Inclusive vakantie maar alleen naar een vlieg ticket. Dit is een erg goede oplossing als u bijvoorbeeld bij familie of kennissen verblijft of wellicht zelf één van de vele vakantievilla’s op Bonaire bezit. Naar Bonaire vliegen is dan het enige dat u zult moeten betalen en daarvoor kan natuurlijk het goedkoopste vliegticket u passen. Hiervoor is het World Ticket Centre een goede oplossing omdat deze met vrijwel alle vlieg maatschappijen contracten hebben afgesloten. De vliegtickets voor Bonaire kunnen ook goedkoop zijn bij de vlieg maatschappijnen maar dat zal voor het grootste gedeelte afhangen van de op dat moment geldende aanbiedingen. Vliegen naar Bonaire is bij deze maatschappijen niet duurder op het ene moment of het andere moment maar het ligt aan de prijs die vlieg maatschappijnen vragen op het moment dat u deze op vraagt.

Het feit dat niet op ieder moment de vliegtickets voor dezelfde prijzen aangeboden worden zult u bij alle vlieg maatschappijnen zien gebeuren. Het loont daarom om de prijzen meerdere malen te controleren als u voor Bonaire vliegtickets wilt boeken. Als u echter een complete vakantie van een vliegticket en accommodatie wilt boeken zult u daar geen last van hebben. De tour operators zullen alle tickets voor concurrerende tarieven kunnen boeken omdat zij opties hebben op bepaalde aantallen vliegtickets. Wie vliegt naar Bonaire zal dan ook alleen een betere deal voor een volledig verzorgde vakantie kunnen vinden bij een andere tour operator als er verschillen in de marge zitten. Ook dit is natuurlijk de moeite waard om uit te zoeken maar u moet dan wel goed letten op alle zaken die inbegrepen zijn. Hierbij zal het dan vaak nier om het vliegen naar Bonaire gaan maar om wat er bij de reis inbegrepen zit zoals extra’s in het hotel, het resort of de vakantie villa’s. Denkt u hierbij aan linnen pakketten, maaltijden, andere faciliteiten en excursies. Naar Bonaire vliegen wordt door deze zaken vaak een aangename relax of juist een hele sportieve vakantie en het loont de moeite om uw reis pakket hierop te controleren. U wilt immers even weg zijn van de stress van het dagelijkse leven en dan hebt u weinig behoefte om stress te hebben als u zelf overal voor moet zorgen als niet met de goedkoopste vliegtickets Bonaire kunt bereiken.